Hundene / Hanhunde / Amy's Choice Late Walk in London

Amy's Choice Late Walk in London

Født: 03.06.2016
Primary Lens Luxation (PLL) - CLEAR fordi han forældre er CLEAR.
Patella Luxation H/V: Grad 0/0. Kryptorchid attest: OK
DKK udstilling: Very Good
Pelstype: Broken
 
 
Beskrivelse, udstilling: maskulin han af meget god type. Udmærket proportioner i hovedet. Lidt spinkel i sit næseparti. Saksebid. Bred skalle. Velansatte ører, som kunne være lidt mere aktive i dag. Tør hals. Stærk ryg. Lidt urolig lænd i bevægelse. Velansat velbåret hale. Må ikke blive dybere i sin brystkasse. savner lidt mere action i bevægelsesmønstret. udmærket temperement. Prima pels. Handleren må tro lidt mere på sig selv og hunden. Ballerup d. 22/9-18.
 
Se flere billeder og stamtavle: KLIK her.
 
London er Anne's hund fra Kennel Amy's Choice.
 
London er en Jack Russell terrier, han er af den lavbenede type og skulle egentlig være glathåret, men han er broken eller nok tættere på semi-broken. Han har en lækker tyk pels, der er lidt længere end korthårs.
 
Da jeg så ham her 4 uger gammel, var jeg ikke i tvivl - det skulle være ham. Da han satte sig og kiggede på mig, med sine små søde øjne, der var jeg solgt - glathåret eller ej:-)
 
Jeg er lidt på gyngende grund, da jeg har haft og trænet med schæferhunde de sidste 12-13 år og nu kaster jeg mig ud i en helt anden race. Men jeg glæder mig, da jeg ved London vil komme til at fylde mange glædesfyldte timer ind i mit liv.
 
Jeg har ladet mig fortælle, at man skal være glad over at være ejet af en Jack Russell - så jeg håber han tager mig til sig;-)
 
London er nu knap 6 år og lever op til at hvad jeg havde håbet på at få i denne skønne race. Luna fra Kennel Amy's Choice avler de skønneste hunde, der gør racens til tider dårlige omdømme, til skamme! Han er kærlig, omgængelig, sjov og energisk. En hund der skal opleves;-)
Han er familiehund med stort H og kan være lidt reservereret overfor fremmede.
 
NYHED - London til avl:
Da vi mener, at London rummer mange kvaliteter både eksteriørmæssigt og af sind, så tilbydes han til avl.
 
Parringer:
 
Holly - hvalpe forventes midt juli 2022. Holly gik desværre tom:-(
 
Alba - hvalpe født 30/9-18 (3 tæver, 6 hanner)