Hundene / Hanhunde / Tidligere hanhunde / Hesselballe Olfert / Prøver/resultater

Prøver/resultater

              For samlet resultatskema, se bunden af siden.
  • Inge har indtil videre overtaget træningen med Olfert, jeg trænger til en pause. De bestod den 4/9 IPO 3 og vil nu træne frem mod udtagelserne. Jeg ønsker dem kun det bedste, Olfert er en fed hund og jeg ved de kan nå langt sammen. Om jeg nogensinde kommer i gang med hundetræning igen, kan kun tiden vise.

  • Så bestod Olfert og jeg vores IPO 2. Det gik knap så flot som til vores IPO 1, men ikke desto mindre er jeg en meget tilfreds hundefører. Som altid er han sjov at være på banen med. A: 83 mister 1. genstand og han har nogle afbrydelser, hvor han kigger på mig. B: 85 der er vist lige en sit og en fremad vi skal have øvet lidt mere på, de 2 øvelser vil han bare ikke lave i Esbjerg??? C: 97 og UDP - sikke han kan og gjorde det kanon. I alt 265 G og UDP. Der er plads til forbedringer, men det tager jeg som en udfordring. Særlig tak til Inge, Hanne, Brian, Lita, Jesper og Glenna for en dejlig weekend og Jeres super måde at være på. Tak til alle dem der har hjulpet mig.

  • Den 1/9-12 bestod Olfert og jeg vores IPO 1. Det var sku en god dag. A: 96, B: 83, C: 98 i alt 277 og SG. Han står i sitøvelsen og fremadsendelsen skal vi vist lige træne lidt mere på. Resten var i orden og hold da op det var en fed fornemmelse. Dommeren roste hele min prøve:0) Jeg har kæmpet en del på sporet, med at få ordentlig drift, har prøvet en del forskelligt og endte ud med en snak med Brian Jacobsen, som gav mig nogle ting at arbejde med. Jeg har bare gået spor spor spor og atter spor de sidste 3 mdr......og mand det gav pote....fedt. Tak til alle for hjælpen, også med lån af sporareler. Hans lydighed var egentlig i orden, jeg er godt tilfreds, men ærgerlig over kiksene, men jeg fortsætter træningen. Han er fandme sjov at gå med. I gruppe C synes jeg altså vi sparkede røv, for at sige det på godt sjællandsk, hold kæft han gjorde det godt den lille hund, andet kan jeg ikke sige. Inge har bare været en super figurant i hele forløbet, fra han var lille hvalp og med gode råd og hjælp fra andre dygtige hundefolk lykkedes det så flot. Tak til Inge, Hanne, Anders O., Brian og Lolita + de andre "rotter", Janni, Hugo, Jytte, Tina, Remmy + alle Jer andre der har givet gode fif på vejen. Ikke mindst glæder det mig, at alle de gode ting vi har lært af Tyskerne (Tobias mm.) har båret frugt....ja altså lige bortset fra sit og fremad, men pyt, jeg overlever:0)))))))) Vi fortsætter nu mod IPO 2.

  • Vi træner nu stille og roligt frem mod IPO prøverne.
  • Den 1/10-11 bestod Olfert og jeg vores færdselsprøve. Dette var på mange måder en sjov dag, det var vores første "rigtige" prøve, forstået på den måde, at det var første gang jeg skulle afprøve gruppe B i en prøvesituation. Jeg synes det gik forrygende og det var rigtig sjovt at komme igang med at gå lidt prøver igen. Olfert gjorde det kanon, han er sku' en fed hund:0)
  • Den 14/9-10 bestod Olfert og jeg UHP prøven. Det var da den mest sindsyge cykeltur jeg længe har været ude på, efter 100 meter var jeg nær vendt om igen, da jeg pga. Olfert's ustyrlige tempo næsten røg lige på snotten, jeg slap dog med en pedal i hælen. Vi klarede det dog med fulde gardiner, så det var skønt. Det der med at blive træt, er ikke noget Olfert bruger...
  •  Den 30/4-10 opnåede Olfert prædikatet god ved en udstilling i Roskilde. Kort tid efter stillede jeg ham på det grå skue, det blev det kun værre af, på dagen fik han tilstrækkelig og en kommentar fra dommeren, at han måske kunne få et god hvis han blev ringtrænet. Hertil skal det så lige siges at han jo så heldigvis havde sit god i Roskilde og at Hanne og jeg ikke havde bestilt andet end at træne ringtræning hele vinteren. Olfert opførte sig som en teenager med hormonforstyrrelser den dag og slæbte Hanne rundt. Vi tog hjem og var begge glade for han kort tid forinden havde fået sit god og så har jeg altså sat udstillingskarrieren lidt på stand-by nu:0(
 Resultatskema:
 
Udstilling:
Dato Prædikat Kreds
30/4-10 God 4
12/9-10 Tilstrækkelig 9
 
UHP og FP:
Dato Prøve Resultat Kreds
14/9-10 UHP Best 62
1/10-11 FP Best 41
 
Brugsprøver:
Dato Prøve A B C I alt MKH Kreds
1/9-12 IPO 1 96 83 98 277 UDP 44
 6/10-12 IPO 2 83 85 97 265 UDP 44
 4/9-13  IPO 3  80  72  94  246  UDP  47